Astrofilit Taşı Faydaları

01-02-2022 12:35
Astrofilit Taşı Faydaları
Astrofilit Taşı, tüm sisteminize ışık saçan, enerjik açıdan güçlü bir taştır. Dönüşüm için güçlü metafiziksel özellikleri, gerçek benliğini aydınlatırken burada olma amacımızı tanımanıza yardımcı olur. 
Asterizm fenomenleri (yıldız) ile bir mineraldir. Adını "yıldız" olarak çevrilen "Astra" kelimesinden aldı. Bu mineral 1854'te bulundu. Çok sayıda titanyum asit saflığı içeriyor, aynı zamanda baryum, sodyum, niyobyum, kalsiyum, manganez ve alüminyum safsızlıkları da var. Uzatılmış sarımsı kahverengi rhombik kristalleri oluşturur.
Bu taşın rengi, altın-kahverenginin bronz sarı tonlarına kadar değişebilir. Sıradışı bir optik etkisi ve yıldıza sahiptir. Bu, bu taşın tüm durumlarının bir yıldız şekli olduğu anlamına gelir. Işın sayısı üç ila on iki arasında değişebilir.
Astrofilit taşı saf sevginin anlamını anlamaya ve öz-aşkı öğretmeninde yardımcı olur. Onu kullanan kişilerde geçmiş engelleri ortadan kaldırmaya yardımcı olduğu söylenir. 
Kişisel gelişim için zekayı harekete geçirir. 
Onun titreşimleri zihinsel, parlaklık ve iradeyi güçlendirir.
Manevi güneşli tarafı auraya getirdiği ve yaşam tutkusunu ek olarak ümitlere İlhan verdiği varsayılır. 
Astrofilit kullanan kişilerde Yang enerjisini güçlendirirken,bir öğrenme bilgi taşı olarak kabul edilir. 
Astrofilit taşı iyi olma hissini temel alır, aynı zamanda kişiyi korur ve sakinleştirir. Astral yolculuklara yardımcı olduğu söylenen özel bir taştır.
Pms ve menopoz ile birlikte üreme ve hormonal sistemler için çok yararlıdır. 
Toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.
Şişkinliği rahatlatır ve sindirime yardımcı olur. 
Pankreas, safra kesesi  ve karaciğerin düzgün işleyişini sağlar. 
Dalak ve böbrek problemleri ile birlikte yağ intoleransını tedavi eder. 
Astrofilit taşı Yunanca güçlü bir yıldız anlamına gelir, fillo yaprak ya da tabaka anlamına gelir. Yaprak benzeri kristaller , yıldız patlaması şeklini ima eden ince yayılan desenleri oluşturur. Değişken parlaklık oluşturan nadir bir titanyum mineralidir. Tüm çakralarda çalıştığı bilenen taş, insanın sekiz çakrasını genel olarak ruh yıldız çakrası olarak bilinen ve aynı dünya yıldız cakrasiyla iliskilendirdigi bilinen derin şekilde aktive ettiğine inanılmaktadır. Bu  Asyrofilit taşı sezgileri güçlendiren ve algıları yükselten bir taştır. Ruhani sevginin ve değişimin gücünün özelliklerini tetkikler. Çakraları aktive ederek ruhunuzu hizalamak enerjileri çeker, ruhsal amaçlarını korur.  İlişkilerde cömertlik, merhamet ve sabır duygusunu davet ettiğine inanılmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.