Kyanit Taşı Faydaları

12-02-2022 18:23
Kyanit Taşı Faydaları
Kyanit 7 Çakramızı dengeleyen enerjisi ile tüm bedenin daha uyumlu olması için çalışır. 
Yaydığı Titreşimler ve frekanslar oldukça güçlü taşlar arasında yer alır. 
Geçmişte kyanit taşının antik dönemde pusula olarak kullanıldığı belirtilmektedir. Ovularak oluşturduğu elektriksel nitelikleri nedeniyle kaşiflerin yolunu tayin etmeleri için saç tellerini uç gibi kullanarak bir pusula görevi görmüştür.
Huzur ve sakinlik taşı olarak bilinen kyanit taşı, uykusuzluk ve yorgunluk problemi yaşayan kişilerce de kullanılmaktadır. .
Pozitif düşünce üzerine oldukça etkili bir taştır. .
Mutluluk, kendine güven üzerinde olumlu etkisi vardır. .
Geçmişten günümüze şans taşı olarak bilinir. .
Negatif enerjiyi emer ve pozitife çevirir.
Genel olarak kyanit tüm çakraları hizalar ve onları açmak için de kullanılabilir. Kyanit ayrıca auranın tüm katmanlarını hizalar. Her türlü denge veya enerji çalışmasında kullanılabilecek önemli kristallerden biridir.
Geçmişe takılıp kalınmış düşünce kalıplarını temizlemeye yardımcı olur. Şimdiye ve geleceğe yeni bir bakış için getirerek odaklanmanıza yardımcı olur .
Vücuda sakinleştirici bir enerji verir. Meditasyon için kullanılabilecek en iyi taşlardan biridir. Kullanıcıyı sakinleştirir, sezgiyi güçlendirir.
Kişiyi zararlı gözlerden ve nazar’dan genel olarak koruyucu etkisi vardır. .
Aşırı sinirli olanları dengelerken, zihin karışıklığını da önler.
Ürogenital sistem (Üriner ve genital sistem ) sağlığını korur, bunları fonksiyonel hale getirir,hastalıklarının tedavisine yardım eder.
İskelet sistemini (kemikleri) güçlendirir. Kemik iliğinin  sağlıklı ve işlevsel olmasını sağlar, hastalıklarını tedavi etmeye yardım eder.
Boyun çevresinde kullanılırsa, boyun bölgendeki yorgunluğu ve sızıları giderir.Boğazın ve tiroid bezinin sağlıklı ve işlevsel olmasını sağlar, hastalıklarını tedavi etmeye yardım eder.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.