Larimar Taşının Faydaları

12-02-2022 18:36
Larimar Taşının Faydaları
Larimar Taşı, diğer adıyla yunus taşıdır. Dominik Cumhuriyeti’nde bir kuyumcu olan Miguel Mendez 1974 yılında kendisine Turkuaz diye getirilen taşın farklı ve daha önce tanımlanmamış bir taş olduğunu fark etti. Keşfettiği bu taşın adını kızı Larissa' nın adının ilk dört harfini ve İspanyolca  Deniz anlamına gelen Mar kelimesinin harflerini kullanarak LARİMAR koydu. Daha sonraki araştırmalarda yerlilerin bu taşı yüzyıllardır şans taşı olarak kullandıkları, kendilerini kötülüklerden uzak tuttuğuna inandıkları ortaya çıktı. Yerliler taşın kayıp şehir ATLANTİS in bir parçası olduğuna ve yunusların gücünü taşıdığına inanıyorlardı. Bu nedenle ATLANTİS TAŞI ve YUNUS TAŞI olarak da bilinir. . 
Suyun gücünden yararlanmaya çalışıyorsanız ve ayrıca efsanevi Atlantis gibi bir toplumun eski enerjisine dokunup hayatınıza katmak isterseniz Larimar doğru seçim olacaktır.
Boğaz çakrasını düzenler. Bu nedenle iletişim yeteneği sağlar, iletişim ve konuşma problemlerinin çözümünde kullanılır.
Larimar Taşı,timüs bezini düzene sokarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Böylece hastalıkların iyileşmesini hızlandırır.
Larimar Taşı,soluk borusu ve solunum yolları hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
Tiroid bezini fonksiyonel hale getirir. Tiroid hormonlarının dengeli salgılanmasına yardım eder.
Larimar Taşı,Şans taşı olarak kabul edilir.
Taşın bilinen en önemli özelliği güven duygusunu olumlu anlamda geliştiren bir taş olmasıdır. .l
rahatlama ve sakinleşmeyi kolaylaştırabilecek güçlü bir kristaldir. Bu taş iletişim çakrası olan boğaz çakrası ile bağlantılıdır. .
meditasyon için harika bir taştır çünkü iletişim üzerindeki olumlu etkileri kendinizle evrenin yüksek güçleri arasındaki iletişimi de içerir.
Tüm çakralarla rezonansa girer,
ruh eşini bulmak maksadıyla da kullanılmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.