Mavi Aragonit Taşının Faydaları

23-03-2022 10:02
Mavi Aragonit Taşının Faydaları
MAVİ ARAGONİT  
Aragonit doğada, kahverengi, sarı, mavi, yeşil, altın sarısı ve beyaz renklerde bulunur. 
Yüzde 40'ı kalsiyum,  yüzde 12'si karbon ve yüzde 48'i oksijenden oluşan aragonit, kristal prizmalardan oluşur.
Yaklaşık 2.7 milyar yaşında olduğu tahmin edilen, sıklıkla meditasyon yapan kişiler tarafından çokça tercih edilir..
Aragonit sessiz bilgeliğin titreşimini taşır. Anın ve arzulanan geniş farkındalığın oluşmasına izin vererek gürültünün dinmesini sağlar. Kızgınlığı azaltır ve stresten kurtarır. Kozmik anten olarak da tanımladıkları Aragonit'in insanın yaşamla bağını güçlendiren bir araç olduğunu anlatıyor: "Ruhun eğitimi olmayınca, dünyasal eğitim bir yere kadar.
Bir insanın yaratıcı ile bağlantısı ne kadar güçlüyse morali de o kadar yüksek olur, ne kadar çok ŞÜKÜR edersek kapılı kapılar ardına kadar açılır...
Aragonit taşı, fiziksel olarak kişiyi rahatlatan, psikolojik sebeplerden kaynaklanan spazmları ve sinirsel tikler ile mücadele etme özelliğine sahiptir. Bedenin içine odaklanarak topraklama yapan dengeleyici bir taş olan aragonit, ruhsal gelişimi dengeler. Sakinleştirici özelliği de olan, titreşimleri yüksek bir ruhsal düzeye çıkararak, fiziksel bedene enerji verir ve rahatlatır.
Toprak ve kök çakralarını dengeleyerek, insanların toprakla olan ilişkilerini derinleştirmek. Kabullenmek ve sabretmek için idealdir. Aşırı duyarlılıkla mücadele eder.
Kaliteli bir uyku, kaliteli ve verimli bir gün demektir, huzurlu bir uyku için Aragonit taşını yastık altına koyabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.