Morganit Taşı Faydaları

23-03-2022 11:02
Morganit Taşı Faydaları
MORGANİT TAŞI FAYDALARI
Koşulsuz sevgiyi besler ve büyütür.
Sabır hediye eder.
İletişim yeteneğini artırır.
Solunum yolları (akciğerler) hastalıklarının iyileşmesine yardım eder.
Hücrelere oksijen sağlar ve hücrelerdeki oksijen miktarını artırır.
Astral bedeni ve duygusal kalbi sağlıklı tutar.
Merhamet, empati (başkalarının duygularını anlama), oto-kontrol sağlar.
Duyguları dengeler, ayrılık acılarını hafifletir.
Amfizem (doku ve organlar arasında hava kalması) için iyileştirici olarak kullanılmıştır.
Tüberküloz (verem) için iyileştirici olarak kullanılmıştır.
Kalp hastalıkları için iyileştirici olarak kullanılmıştır.
Boğaz / Gırtlak problemleri için iyileştirici olarak kullanılmıştır.
Çakraları temizler ve dengeler.
Tiroid bezini sağlıklı tutar, hastalıklarını iyileştirir.
Parasempatik (Otonom) sinir sistemini sağlıklı tutar, hastalıklarını iyileştirir.
Tüm kas ve doku sistemini sağlıklı tutar, hastalıklarını iyileştirir.
Astım için yararlıdır.
Hücreleri onarıp yenileyerek bedeni gençleştirir.
Bünyesinde bulunan Lityum gergin olunan günlerde yardımcıdır, kalbi korur.
Değişken zamanlarda, sorunların çözümüne yardım eder.
Morganit Nedir
Morganit, Kalp Çakra’yı açar ve iyileştirir; korku, kızgınlık ve öfkenin üstesinden gelmeye yardım eder ve karşılanamayan duygusal ihtiyaçları ve hisleri tanır. Aynı zamanda korku temelli ve anlamlı ilişkileri zorlaştıran savunma mekanizmalarını ortaya çıkarır, böylece iyileşme ve dönüşüme direnç sağlar. Morganite, duygusal alanı dengeler, sevgi dolu düşünceleri ve eylemleri harekete geçirir ve harekete geçirir ve aklın bilgeliği ve sakinlikini getirir. Başkalarından sevgi dolu kelimeleri ve eylemleri kabul etme kabiliyetini arttırır ve kötü sonuçlanan veya gerekli çözüme kavuşan eski ilişkilere olan bağlılığı salıvererek, kişinin yenilenen bir amaç ve açık bir yürekle ilerlemesini teşvik eder. [Ahsian, 270] [Hall, 81] [Melodi, 419]
Morganit, kişinin ruhunu çekmek veya mevcut bir ilişkiyi derinleştirmek için dikkate değer bir kristal olabilir ve İlahi enerjilerle bağlantısı nedeniyle, keder veya derin kayıplarla karşı karşıya kalırken barış ve kabul için de kullanılabilir.
kristallerle çakra dengeleme Morganit Çakra Şifa ve Dengeleme Enerjisi
Pembe tonlarındaki morganit kristalleri kalbin Işığını ve sevgiyi yansıtır ve Kalp Çakrasını canlandırmaya yardımcı olur. Kalp Çakrası, göğüs kemiğinin merkezine yakın bir yerde bulunur ve dış dünyayla olan etkileşimimizi düzenler ve neyi kucakladığımızı ve neye direnç gösterdiğimizi kontrol eder. Bize çevre içinde kendimiz olma dengeleme kabiliyeti verir ve ilişkilerimizde yardımcı olur.
Morganit ayrıca, Kalp Çakrasının hemen üstündeki ve solundaki “yüksek kalbi” veya transpersonel Aşk merkezini uyarır. Birine şefkat ve başkalarına saygılı bir anlayış uygulamada yardımcı olur.
manevi kristaller Morganit Manevi Enerjisi
Morganit, insan ruhunu geliştirmek ve kişinin kişiliğinin bilinçli olarak ruhani ruhla uyum sağlamasına izin vermek için oldukça faydalıdır. Kristal enerjisi sonsuza dek İlahi’nin büyük sevgisine bağlı ve bize hepimizin Evrensel Kalbe ve daha büyük bir planın parçası olduğuna bağlı olduğumuzu hatırlatıyor. [Melodi, 419] [Simmons, 270] [Ahsian, 270]
Morganite ayrıca, meleksel varlıklardan ve diğer yüksek varlıklardan yardım alma ve onlardan rehberlik alma yeteneğimizi de genişletir ve bu da Ruh’tan gelen desteğin duygusal olarak güvence altına alınmasını sağlar. Trajik bir olayın veya kaybın, İlahi Olan’a olan inancını sarstığı durumlarda, bu kristal aynı zamanda Ruh’a olan güvenin ve İlahi’nin kişinin yaşamı için planına olan güveninin yeniden kazanılmasına yardımcı olabilir.
bölen
kristal renk gücü Morganit Renk Enerjisi
Pembe Morganit, kararlılık, bağlılık ve özen göstermenin enerji ışınlarını getiriyor. Sakinleştirici rengi öfke veya kızgınlık hissini yatıştırır ve meditasyon yapma ve yansıtma çabalarına yardımcı olabilir. Pembe , yeni aşkın, yeni romantizmin ve yeni ilişkilerin rengidir. Gelişmekte olan duygusallığı arttırır ve şefkatli ve sevgi dolu yeteneklerimizin geliştirilmesine yardımcı olarak gönül yarasının üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.
Morganit’teki soluk şeftali veya portakal rengi etkisi, neşe ve dostluk, zevk ve aile beraberliği getiren arkadaşlık ve şefkat sağlar. Toplumsal yaşamımızın parçalarını birleştiren, mutlu ve paylaşılan bir taş, fiziksel zevk ve samimiyet taşı.
bölen
Meditasyon Kristalleri Morganit ile Meditasyon
Morganit, ilaç çarkının etrafındaki törenlerde ve meditasyonlarda kullanılmak için büyük bir formda güçlü bir taş. “Kardeşliğin” deneyimini sağlar ve kişinin kalbiyle konuşmayı ve dinlemeyi kolaylaştırır.
bölen
Kristallerin kehanet kullanımları Morganit Kehaneti
Morganit’in Alaycı anlamı: Çok büyük bir havuzda çok küçük bir balık hissedebilirsiniz, ancak haklı olduğunuzu bildiğiniz bir konu hakkında konuşabilirsiniz
bölen
melek kristalleri Morganit ve Melek Alemi
Morganite, koruyucu meleğiniz ve diğer meleksel varlıklar ile iletişimi açmak için olağanüstüdür. Doğum gününüz sonraki dönemlerden herhangi birine düşerse, listelenen rengin bir Morganit’i Koruyucu Meleğiniz için değerli bir kanal olabilir. Tabloda, aynı zamanda doğanların Koruyucu Meleği’nin adı da verilmektedir.
 
tarih Kristal renk Koruyucu Meleğin Adı
1-5 Haziran Pembe Hariel
14-18 Ekim Teğmen Orange Hahahel (Hahael)
8-12 Kasım Pembe Ariel
18-22 Kasım Teğmen Orange Mihael
Morganit için kısmi başka melekler var. Aşağıdaki tablo size onlar hakkında bilgi vermektedir.
 
amaç Kristal renk Meleğin Adı
Ayın Dokuzuncu Konağı Koruyucusu; Kanser-Leo. Teğmen Orange Barbiel
Koruyucu ve Cetvel 14-18 Ekim tarihlerinde; Terazi. Teğmen Orange Hahahel
Koruyucu ve Cetvel 18-22 Kasım tarihlerinde; Akrep. Teğmen Orange Mihael
Dünya / Ayın Hakimi. Teğmen Orange Ophanniel
Dünya Hakimi / Takımyıldızlar / Yıldızlar Teğmen Orange Rahatiel
14. Tarot Kartının “Temperance” Ustası. Teğmen Orange Saritaiel
8-12 Kasım tarihleri arasında Koruyucu ve Cetvel; Akrep. 20. Tarot Kartı “Yargı” nın Efendisi ve Çevre Koruyucusu. Pembe Ariel
Ayın İlk Konağı Muhafızı; Koç. Pembe Geniel
Koruyucu ve Cetvel 1-5 Haziran tarihleri arasında; Gemini. Pembe Hariel
10. Tarot Kartının Efendisi “Fortune Fortune”. Olumsuzluk ve Kaosun İyileştirilmesine Yardımcı Olur. Pembe Jophiel
22-26 Haziran tarihleri arasında Koruyucu ve Cetvel; Kanser. Pembe Leuviah
Başkan Valisi Koç. Pembe Machidiel
Mumiel, Sağlık Meleğidir. Pembe Mumiel
29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Koruyucu ve Cetvel; Başak. Pembe Vasiarhiah
bölen
Ametist için Tanrıça Kristalleri Morganit Tanrıçası Kristalleri
Tüm Beriller, Sümero-Babil Ana ve Kaos Tanrıçası olan Tiamat’ı onurlandırdı. Gökleri ve yeri oluşturmak için ikiye bölünmüş ve genellikle yılan veya ejderha olarak tasvir edilen kaosun temel gücüdür. Herhangi bir zihinsel veya fiziksel zorluklarla savaşırken yardım isteyin.
Morganit, Fenike, Bereket, Aşk ve Savaş Tanrıçası Astar’ı onurlandırmak için de kullanılabilir. Birçok kültürde farklı isimlerle tanınıyor ve Yıldızların Kraliçesi olduğu söyleniyor. Sorunlu sevgiye yardım eder ve aşıkları birbirine sadık tutar.
Uygun bir doğum taşı bulmanın birkaç yolu vardır. Önce geleneksel olanı listelenir. Bunlar çoğu insanın aşina olduğu popüler listelerden. İkinci yol, doğal doğum taşınızı yaşamın renk tekerleği ile bulmak. Daha fazla bilgi için aşağıdaki Do
Bir Beril olarak Morganit, Toros burcunda doğanlar tarafından ileriye doğru kör olarak yüklenme eğilimlerini sakinleştirm
tılsım kullanır Morganit Tılsımları ve Muskalar
Morganite bir Arayıcı Energizer tılsımıdır. Arayanlar , yeni ufuklara ve yeni yeteneklere giden yolu bulmak için kristalin doğal enerjisini insan zihninin doğal gücüne hizalayan kristal enerji yapısını içerir. İşaretçiler, yönetmenler ve pusulalar; yeni başlangıç kristalleri. Bunlar bilim adamının, maceracının, avcının, gezginlerin ve kaşifin tılsımlarıdır. Ayrıca öğrencinin ve araştırmacının kristalleridir.
Morganite gibi enerji veren kristaller, Evrensel Yaşam Gücünü ve enerjimizi hedeflerimize ulaşmak için odaklamak ve güçlendirmek için güçlü bir kanal kristalleridir. Aradığımız şeyi kazanma, yaşamlarımızı geliştirme, değer vermemizi sağlama ve bizi istenmeyen unsurlardan koruma çabalarına yardım ederler
Feng Shui kullanır Morganit Feng Shui
Morganite, Ateş Enerjisini coşku, sıcaklık, parlaklık, aydınlatma ve etkinlik enerjisini kullanır. Doğada Yang. Isı, eylem, duygu ve tutku – fikirlerin, kavramların ve cinsiyetin enerjisidir. Geleneksel olarak bir evin veya odanın güney alanı ve evinizin ün ve ün alanı ile ilişkilendirilir. Yaşamınıza, toplumdaki ve ailenizdeki duruşunuzu geliştirmek için ihtiyaç duyduğu desteği vermek için enerjisini kullanın.
Lore_and _ kristallerin efsanesi Antik Lore ve Efsanede Morganit
Kristal kehanet sanatı eski zamanlardan kalmadır ve bakışlarını bakış açısını etkilemek için ürettikleri ince çıkarımlar için birçok malzeme düşünülmüştür. Ağlama ve kristal bakış için en çok tercih edilen kristaller Beril’in açık cilalı küreleriydi, bu vizyonların diğer minerallerden daha fazla ürettiği söyleniyordu. Antik sahtekârlar tarafından kullanılan en sevilen renk soluk mavi Aquamarine’dir, yeşil beriller, bal sarısı, hafif bir kırmızı tenteli olanlar ve hatta saf saydamlığı olanlar bile kullanılırdı.
morganit
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.