Shungite Taşı Faydaları

25-03-2022 10:36
Shungite Taşı Faydaları
SHUNGİT TAŞI
 
Shungite Taşı diğer siyah taşlar ile karıştırılmaması gereken taşlardan biridir. 18. yüzyıldan beri tıbbi kullanılan taş yaşam taşı olarak bilinir. 
Jeolojik yaşı 2 milyar yılı aşan kayanın adı, Shunga (Güney Karelya) köyünün adını almıştır.
Shungite, fullerenler içeren, siyah, parlak, kristalimsi bir taştır
Bu Mineral, yaklaşık% 90 oranında çeşitli bileşiklerden oluşur: azot, karbon, oksijen, silikon dioksit ve aynı zamanda pirit, demir oksit ve alüminyum oksit parçacıklarının bir küme karışımı tarafından oluşturulmuştur.
Bu özellik sıra dışı yapısını ve benzersiz özelliklerini açıklıyor. 
Fullerenler güçlü ve uzun etkili antioksidandır. Antioksidanlar serbest radikallerle reaksiyona girer ve hücre hasarına ve dejeneratif hastalıklara yol açabilecek zincirleme reaksiyonları durdururlar. Fullerenes, hücre metabolizmasını normalleştirmeye yardımcı olur, enzim aktivitesini arttırır, hücrelere kararlılık kazandırır ve vücut dokularının yenilenme kapasitesini artırır.
Mineral basıncı uygun bir yönde düzenler, kronik yorgunluğun üstesinden gelmeye yardımcı olur, daha hızlı iyileşmesi için vücuda ekstra güç verir.. Shungite, gezegende doğal fullerenler içeren karbon kaynağı olarak bilinen tek kaynaktır. Fullerenler antihistaminikler görevi görür, hücre yenilenmesini ve büyümesini destekler, insan vücudundaki tüm sistemler arasında sağlıklı bir denge kurulmasına yardımcı olur.
Dolayısıyla, bilimsel araştırmalarla, vücutla doğrudan temas halinde, taşın ağrı yoğunluğunu azalttığı görülmüştür. Özellikle bu etki, spinal problemler ve eklemlerin bozulmuş motor fonksiyonları durumunda kendini gösterir. 
Yara iyileşmesini uyarır,
insan vücudunun bağışıklık güçlerini güçlendirir,
antihistaminik özellikler alerjik belirtileri engeller,
metabolik süreçlerin seyrini harekete geçirir.
Anti-inflamatuar özellikleri nedeniyle, çeşitli bulaşıcı süreçlerin tedavisinde yardımcı olur.
Dünyanın dört bir yanında televizyon, cep telefonları, bilgisayarlar, mikrodalgalar ve benzerinden gelen radyasyonlara karşı da koruma sağlayıcı olarak kullanılmaktadır.
shungite taşı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.