Sodalit Taşı Faydaları

25-03-2022 10:26
Sodalit Taşı Faydaları
SODALİT TAŞI FAYDALARI
Sodalit taşı özellik bakımından en güçlü taşlardan biridir. Sodalit taşının üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki şu etkileri tespit edilmiştir;
Sodalit taşı depresyona karşı etkilidir. Sodalit taşı kişideki konsantrasyonu arttırır. Sodalit taşı boğazlardaki rahatsızlıklara iyi gelir. Yolculuk sırasında mide bulantısı  çeken kişilerin sodalit taşını kullandığında bu sorunları son bulur. Zihindeki karmaşayı giderir ve belirlediğimiz amaçlara odaklanmamızı sağlar. Depresyona giren kişilere uyuşturucu bağımlısı kişilere faydalıdır, bagımlılıktan ve depresyondan kurtulmamızı sağlar. Konuşma güçlüğü çeken duygularını ifade etmekte zorlanan kişiler için faydalıdır. Çekingen kişiler bu taşı kalbine yakın şekilde kullanırsa bu sorunlarının iyileşmesine yardımcı olur.
Sodalit taşının  bu gibi özellikleri bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Bu gibi tedavi araçlarları sadece vesiledir. Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır. Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir. Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir. Tedbirimizi alalım şifa allahtandır.şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir. İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.
sodalit taşı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.