Vanadinit Taşı Faydaları

24-03-2022 13:41
Vanadinit Taşı Faydaları
VANADİNİT TAŞI FAYDALARI
 
Vanadinit Taşı Rivayete göre Pers Krallığının zaferlerini süsleyen Vanadinit taşı. Savaşlara giderken komutanların ve askerlerin zırhlarında vanadinit kullandıkları.Arkelojik çalışmalar ile ortaya çıkmış. Persler bu taşın başarı ve gücü temsil ettiğine inanmışlar.
Muhteşem bir güzelliği barındıran Vanadinit kayacı; çalışmaların başarısı, dayanıklılık, topraklanma, yaratıcılık, disiplin, tutkuyu ve enerjiyi temsil eder. Fiziksel ve psikolojik faydalar sağlayan değerli bir taştır. İnsan bedeninin topraklanmasını sağlayarak, negatif enerjiyi almaktadır.
Tutkuyu ve enerjiyi temsil eder ve destekler.
Vanadinit en güçlü topraklayıcılardandır. Ruhu merkezler.  Kişinin amaçları doğrultusunda çalışmasını ve amaçlarına ulaşmasına yardımcı olur.
Yorgun hissettiğinizde zamanlarda da enerji ve hareketlilik verir, bitkinliği alır ve durağanlığı kırar.
Vanadinit; kök çakra, solar pleksus ve alın (3.göz) çakrasını aktif hale getiren çok güçlü bir taştır. Bu çakraların organize bir halde çalışmasını sağlar. Dolayısıyla içinde bulunduğunuz ve geliştirdiğiniz enerjilerinizi dengeli kullanmanıza da yardımcı olur. Hedeflerimizi belirlerken en doğru kararları vermemiz için bize rehberlik eder.
vanadinit taşı
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.