Yeşil Granat Taşı Faydaları

25-03-2022 12:40
Yeşil Granat Taşı Faydaları
Yesil Granat Lal taşı özellikleri 
Granat, mineraloji disiplini içinde bir tek mineral olarak değil, bir mineral grubu olarak tanımlanmaktadır.
Almandin, Pirop, Grossular, Spessartin, Uvarovit, Andradit, Demantoit, Rodolit, Tsavorit, Hessonit, Melanit, Hidrogrossular, Katoit, Şorlomit, Topazolit  gibi mineraller bu grubun en belirli üyeleridir.
 Bunlar çok kalıplaşmış  ilişkiler değillerdir çünkü duygular birbirlerini örtme ve birbirlerine karışma eğilimi gösterirler bu sebeple çakraları gölge duyguları ile bilmek gerekir çakraları dengelediğimizde birey olarak iyileşmeye, şifalanmaya başlarız.
Kök çakra koklama duyusunu harekete geçirir. İnsanın kabullenme yeteneğini denetleyen ilk çakradır. Temeli güvenliği ve alışkanlıkları burada buluruz.  Yeryüzünde olduğumuzu birinci çakra yolu ile kabul ederiz, hayata evet dediğimiz yer burasıdır, boşaltım organlarının bulunduğu bölgedir .
Bu alanda topraktan gelen manyetik enerjiyi alabilmeyi ve evrensel enerjiye güvenmeyi öğreniyoruz, toprak elementini temsil eder ve  toprak ana ile özdeştir, belli bir yaşa kadar annemize güveniriz fakat sonrasında evrene güvenmek durumundayız aksi halde bağımlı ilişkiler içinde buluruz kendimizi.
Topraklama sisteminde sıkıntılar yaşadığımızda negatif enerjiler üzerimizde kalır ve blokajlara neden olur.
Hayat bize enerjinin engelsiz akmasını öğretmeye çalışır 1 ve 7 biribirini tamamlayıcı sekilde çalışır. Bazı insanlar güvensizlik nedeniyle topraklanmayı keser çevre ile iletişim sorunu yaşar
‘İki ayağınla yere sağlam basmayı öğrenmek’ sisteme güven bu şekilde sağlanır, yaşam arzumuzdan sorumlu alandır bu alan, dengeli aile konumu, mesleki başarı, sağlığın temeli burda atılır.
Dolayısıyla bir arınma çalışmasına başlamadan önce kök çakrayı dengelemek çalışmanın verimli olması açısından oldukça önemlidir. 
Kök Çakramızı dengelemek için Lal Taşından Faydalanabiliriz 
Lal taşınin için insan üzerindeki faydalarından bahsedecek olursak:Kalp ve kan dolaşım sistemi hastalıklarına karşı koruyucu ve iyileştiricidir. Enerjisi damarlar için faydalıdır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.