Labradorit Taşının Özellikleri

30-12-2022 11:20
Labradorit Taşının Özellikleri

Labradorit Taşının Özellikleri

Doğada bulunan birçok farklı kristalin içerisindeki en güçlü kristallerden birisi olan labradorit, yeşil, mavi sarı ve turuncu renklerin karışımından oluşan göz alıcı bir doğal taştır. Hava elementini temsil eden labradorit taşı aynı zamanda astroloji de Neptün ile ilişkilidir. İlk olarak Çek bir misyoner tarafından Kanada adalarından birisi olan Labrador adasında 1770 yılında keşfedilmesinden dolayı bu ismi almıştır. Aynı zamanda spektrolit olarak da bilinmektedir.

Labradorit Taşının Özellikleri Nelerdir?

En kaliteli labradorit taşlarını bulabileceğiniz Eysell Jewellery yer alan labradorit taşlarının ilk özelliği sertliklerinin 6 ile 6,5 arasında olmasıdır. Ayrıca triklinik sistemde kayaçlaşmış olan labradoritlerin kayaç oluşumuna sebep olan ise yapıcı primer minerallerin fenokristalleşmesi ile bazik pegmatitlerin cevherleşmesini sonucunda ortaya çıkmasıdır.

Başta Kanada olmak üzere Madagaskar, Hindistan, Finlandiya, Rusya, Norveç ve Orta Amerika’da çıkarılmaktadır. Labradoritin değerli doğal taşlar sınıfında yer almasının yanı sıra siyah ay taşı olarak da bilinmektedir.

Labradoritin yüksek sıcaklıkta oluşmasından dolayı evrenin de yüksek enerjisini taşıdığına inanılmaktadır. Bu sebeple de bazı ülkelerde labradorit taşı Yıldızların Tapınağı olarak adlandırılmaktadır.

Labradorit Taşının Faydaları Nelerdir?

Labradorit taşı genellikle mistik güçleri ve insanların içerisinde gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarması ile bilinmektedir. Bunun yanında hem mistik hem de fiziksel açıdan birçok faydası bulunmaktadır. Siz de bu faydalarından yararlanmak için labradorit taşını özel tasarım doğaltaş küpeler gibi takıları kullanabilirsiniz.

Labradorit Taşının Fiziksel Faydaları

Labradorit taşının fiziksel faydalarının içerisinde öncelikle stres ve kaygı seviyelerini azaltması bulunmaktadır. Birçok labradorit kullanıcılarında stresin ciddi bir şekilde azalığı gözlemlenmektedir.

Sezgisel gücü ile bilinen labradorit aynı zamanda belirlenemeyen ya da sinsi bir şekilde ilerleyen hastalıkların tanı almasını da sağlamaktadır.

Bunun yanında labradorit taşını özel tasarım doğaltaş yüzükler gibi takı olarak kullanan kişilerin sindirim sistemlerin ve göz sağlıklarının iyileştiğine inanılır. Bunun yanında siğillere de iyi geldiği bilinen labradoritin ağrıyan bölgelerin üzerine konulması ile ağrının giderilmesi sağlanabilir. Bu sebeple de eklem hastalıkları ve romatizmaya iyi geldiği düşünülmektedir. Son olarak labradorit taşı yüksek kan basıncının düşmesini sağlamaktadır.

Labradorit Taşının Mistik Faydaları

Labradorit taşının spiritüalizmle olan ilişkisi diğer doğal taşların bir adım önüne geçmektedir. bu sebeple de çağlar boyunca mistik güçleri ile ön plana çıkmıştır. Bunların içerisinde kişinin aurasını ve çakralarını dengelemek ilk sırada yer almaktadır. Eysell Jewellery yer alan birçok labradorit modelini alan kişilerin öncelikli sebebi bu olmaktadır. Ayrıca labradorit taşı psişik yeteneklerin güçlendirilmesini de sağlamaktadır.

Labradorit taşı aynı zamanda dönüşüm taşı olarak da kullanılmaktadır. Çünkü özel tasarım doğaltaş küpeler gibi takılarla ya da ham taş olarak sürekli olarak üzerinde taşıyan kişilere sabır ve sebat özellikleri verir.

Labradorit taşının en çok kullanılan faydalarından birisi de yüksek bilinç düzeyine erişimi sağlamasıdır. Bu sebeple de sıklıkla ritüellerde ve büyülerde kullanılmaktadır.

Labradorit taşının özel tasarım doğaltaş yüzükler gibi mücevher olarak kullanılması aynı zamanda kullanıcısına cesaret, güç ve inanç vermektedir. Bu güven sadece kişinin kendisine olan güveni ile de sınırlı değildir. Aynı zamanda labradoriti üzerinde taşıyan kişinin evrene olan güveni de artar ve yüksek bilince erişmesine yardımcı olur.

Son olarak en kaliteli labradorit taşlarını çeşitli modellerde mücevherler ile sizlere sunan Eysell Jewellery alacağınız labradorit taşı yoğun ve karmaşık zihninizin yatıştırılmasını da sağlar. Bu sayede sizi olumsuz enerjilerden korur ve var olan kötü enerjileri temizler.

labradorit taşının özellikleri
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.