Blog Etiketleri

Labradorit Taşının Özellikleri

Doğada bulunan birçok farklı kristalin içerisindeki en güçlü kristallerden birisi olan labradorit, yeşil, mavi sarı ve turuncu renklerin karışımından oluşan göz alıcı bir doğal taştır.

Devamı
30/12/2022 11:20

Mistik Topaz Taşının Özellikleri

Topaz yatakları dünya üzerinde birçok yerde bulunsa da en fazla topaz çıkarılan ülkelerin başında Avustralya, Çin, Sri Lanka, Brezilya ve Rusya bulunmaktadır.

Devamı
30/12/2022 11:09

Atlantisit Stichtit diger adi ile Serpantin taşı

Serpantin'in en güzel örneklerinden biri Atlantisite olarak bilinir, sarı yeşilden yeşile, mor stichtite dahil serpantindir. Stichtite (Serpantin) taşı iyi bir temizleme taşıdır, kanı ve vücudu detoksifiye eder. Uzun ömürlülüğe yardımcı olduğu söylenir. Sindiriminizi yeniden dengeleme çabalarını destekler, Stichtite (Serpantin) taşı iyi bir temizleme taşıdır, kanı ve vücudu detoksifiye eder. Uzun ömürlülüğe yardımcı olduğu söylenir,

Devamı
02/06/2022 17:06

Sugulit (Lavulit) Taşı Faydaları

SUGULİT (LAVULİT) TAŞI FAYDALARI Sugulit taşı içeriğinde bulunan manganez sebebi ile birbirinden güzel ve canlı renklere sahiptir. Doğada çoğunlukla ametistin mor tonlarına benzer sugulit taşı bulunmaktadır. Bunu dışında soluk lila, eflatun, sarımsı açık kahverengi, koyu kırmızı renkleri de vardır Sugulit taşında saf tek bir renk bulunmaz. Asıl renkten daha koyu veya daha açık renkte çizgiler bulunur.

Devamı
08/05/2022 16:17

Galen / Galena Taşı Faydaları

Galen taşı, kurşun mineralinden elde edilen, kübik bir sülfit mineralidir. Dünyanın birincil kurşun cevheridir ve birçok ülkede, çok sayıda yataktan çıkarılmaktadır. Kurşun ve gümüş içeriği nedeniyle, binlerce yıldır çıkarılmaktadır. Adının anlamı, Yunancada “cadı” anlamına gelen galene sözcüğünden türetilmiştir. İlk olarak, 77 yılında Pliny tarafından bildirilmiştir. Genellikle İngiltere, Amerika, Peru ve Almanya’da bulunmaktadır.

Devamı
01/05/2022 10:58

Zümrüt Taşı Faydaları

Zümrüt, Elmas, Yakut ve Safir Gibi En Değerli Taşların dördüncüsüdür. En kaliteli zümrüt; saydam, ve yeşil rengi derinliği hissedilir şekilde olandır. Zümrüt taşı çatlaklıkların bulunmamasıyla ünlüdür. Çatlaklığı olmayan kusursuz zümrüt nadiren bulunur ve olağan üstü değerli kabul edilir.

Devamı
25/03/2022 13:17
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.